Опис об’єкту

Житловий будинок площею 450 м2. У будинку встановлений газовий котел Ferolli 50 кВт, електрокотел.

Витрата газу за добу становила від 50 м3 при температурі навколишнього повітря до -10С. Що становило від 350 грн. за добу.

За запитом клієнта в Харкові було встановлено 18 кВт тепловий насос для опалення PSA-18PME. Система була змонтована таким чином, щоб тепловий насос працював у парі із газовим котлом. Увімкнення газового котла малося на увазі в періоди, коли тепловий насос переходив у режим відтавання і відповідно просідала температура носія.

Крім того, на запит клієнта було змонтовано діагностичний комплекс для вимірювання та налаштування оптимальної спільної роботи теплового насоса та газового котла. Результати роботи діагностичного комплексу можна було спостерігати як реального часу через вебсайт. Після завершення роботи діагностичного комплексу було надано список рекомендацій та заходів для підвищення ефективності роботи системи опалення на даному об’єкті.

Крім того, для захисту теплового насоса за напругою було встановлено реле напруги для трифазних двигунів, що забезпечує захист від обриву нуля, перекосу фаз, злипання фаз, неправильного чергування фаз, мінімальної та максимальної напруги. Установка таких захисних пристроїв є обов’язковою умовою при монтажі теплових насосів Prometheus. Склад теплових насосів Prometheus в Харкові, що прискорило доставку та монтаж на об’єкті.

Клієнт: Приватний
Категорія: опалення та гвс у заміському будинку

Меню